Maak kennis met ons bestuur

Ouderen Appèl Hart voor Laarbeek

deel:

Frans van Zeeland
a.i. Voorzitter
Klik om mij te mailen!
+31(0)624305342

Al jaren actief in gemeentepolitiek en dus geacht te weten wat er speelt. Staat bekend als verbinder, dus mensen samen brengen. Samen bereik je meer dan alleen. Zijn in oktober 2021 gestart met een zeer deskundig voorzitter, welke kort na de verkiezing aangaf dat dit toch niet zijn wereld was waarna de toenmalige leden mij vroegen om de voorzittersrol op zich te nemen. Daar heb ik niet lang over hoeven nadenken, maar heb wel aangegeven dat het voorzitterschap een tijdelijk plek voor mij was. Dus wie neemt het stokje als voorzitter van mij over bij een gezonde politieke plaatselijke partij. Gesteund door veel mensen uit alle kernen van ons mooie Laarbeek. Een politieke partij die er toe doet, hard groeit, gesteund door met name de ouderen in ons mooie Laarbeek. Kortom een partij waar ook u zich thuis zult voelen.
penningmeester
Klik om mij te mailen!
+31(0)613583500

Ik ben Gerda Vereijken en woon aan de Roeklaan in Lieshout. Ben 26 jaar werkzaam geweest als peuterleidster en heb al 34 jaar een Voet en Schoenkundig pedicure-salon in Lieshout. Daardoor ken ik veel mensen uit Laarbeek en hoor regelmatig dat er weinig voor de ouderen gedaan wordt. Als Penningmeester van Ouderen Appèl – Hart voor Laarbeek wil ik samen met ons bestuur en leden er aan gaan werken, en mijn oren goed open houden, wat eventueel de wensen van onze inwoners zijn.
secretaris
Klik om mij te mailen!
+31(0)644294709

Ik ben Marianne Keeman en woon sinds 2022 in het fijne Aarle-Rixtel. Uit mijn werk in de ouderenzorg met dementerende mensen haal ik veel voldoening en heb ruime ervaring hoe het met de ouderen onder ons gaat en soms niet zo goed gaat. Ik zet mijn sociale hart in voor Ouderen Appèl-Hart voor Laarbeek omdat het goed bij mij past en graag een steentje wil bijdragen voor de bewoners in Laarbeek.

KVK: 84455152 

Fiscaalnummer: 863217564

Voor vragen? Mail of bel ons.

+31 (0) 624305342

Vestigingsadres:

De Nieuwe Erven 8

5738 BX  Mariahout

Laarbeek

Volg ons op

© 2022 – Ouderenappelhvl. All rights reserved. Made by: tdt-ict.com