Maak kennis met onze commissieleden

Ouderen Appèl Hart voor Laarbeek

deel:

Ad de Hoon
Commissielid
Klik om mij te mailen!
+31(0)683007542

Ik ben Ad de Hoon ik werk sinds 1976 met jeugd professioneel en op vrijwillige basis. Ik ben van mening dat ouderen en jeugd samen een beetje het ondergeschoven kindje van de politiek zijn geworden en het jachtige leven van burgers wat meer draait om geld en status dan om verantwoording voor onze jeugd en ouderen. Mijn doel is zeker in geval voor onze pubers bewust te maken dat opvoeden en zorg een plicht van elke burger in onze gemeente is. Juist daar vond ik dat de partij Ouderen Appèl – Hart voor Laarbeek alle aandacht aan geeft een partij die zowel voor jongeren als ouderen aandacht heeft. Want ik wil er zijn voor de jeugd maar zeker ook de ouderen want alleen als die samen gelukkig zijn ben ik dat ook immers ze kunnen niet zonder elkaar.
Commissielid
Klik om mij te mailen!

Politiek en Burgers Het lijkt in Nederland één van de slechtste combinaties te wezen Als je, je daaraan loopt te ergeren dan kan je het negeren of de barricades opgaan. Toen diende zich een nieuwe politieke partij aan, wel met een oudgediende, maar een die al als zuigeling in de politieke wieg ligt. Het woord ouderen sprak mij aan, omdat dat de meest kwetsbare groep is in de huidige samenleving waarvoor de wereld soms te snel gaat. Ik breng wekelijks als vrijwilliger vier dames van rond de 90 naar een dagbesteding, zo hoor je nog eens wat. Sluiten wij de ogen voor andere problemen. Nee. Er zijn nog veel problemen die onze aandacht hebben. Wij willen er voor U zijn, maar daar komt ook meteen het probleem. Wij kunnen aan een voordeur niet zien of en wat voor problemen er bij u leven. Dus het is aan u, hebt u ons nodig neem contact met ons op en we zijn er. We kunnen niet alles oplossen maar niks zeggen lost het zeker niet op Ouderen Appèl - Hart voor Laarbeek en onze inwoners is één.
Annie Daniels
Commissielid
Commissielid
Klik om mij te mailen!
+31(0)644766285

Ik woon in Beek en Donk. Ik heb altijd gewerkt als servicetechnicus, nu ik met pensioen ben heb ik meer tijd om mij met de politiek bezig te houden. Ik ben al een aantal jaren actief in de politiek als commissielid. Ouderen Appèl – Hart voor Laarbeek spreekt mij aan, omdat de ouderen vaak een vergeten groep is. Ik wil mij daarvoor extra inzetten. De maatschappij veranderd snel mede ook door de digitalisering, wat voor een groot aantal mensen en vooral ouderen een probleem is. Wij willen er speciaal voor hen zijn en met raad en daad ondersteunen. Ook sta ik voor een politiek die open en transparant is. Zit u ergens mee, de deur staat bij mij voor u open.

KVK: 84455152 

Fiscaalnummer: 863217564

Voor vragen? Mail of bel ons.

+31 (0) 624305342

Vestigingsadres:

De Nieuwe Erven 8

5738 BX  Mariahout

Laarbeek

Volg ons op

© 2022 – Ouderenappelhvl. All rights reserved. Made by: tdt-ict.com